Heeze Leeft

07 apr | 13:00 uur, centrum Heeze

Zondag 7 april a.s. vindt er een nieuw evenement plaats in Heeze, dit is “Heeze Leeft” (de vervanger van “Heeze luidt de lente in”).

KV Eymerick is nauw betrokken bij de opzet van dit nieuwe evenement.

Tijdens dit evenement kunnen verenigingen, bedrijven en (startende) ondernemers laten zien wat ze te bieden hebben. Daaromheen is er muziek, dans en nog veel meer. “Heeze Leeft” wordt gehouden rondom het gemeentehuis, daarnaast zijn de winkels die dag ook open.

KV Eymerick zal dus ook aanwezig zijn en evenals vorig jaar vragen wij wederom de hulp van onze leden.

We willen laten zien wat korfbal is en wat KV Eymerick te bieden heeft (nevenactiviteiten zoals korfbalkamp, koningsdag, 8-tallentoernooi, halloween, kerstinstuif enz.). Natuurlijk hopen wij dat we na dit evenement nieuwe leden kunnen verwelkomen bij KV Eymerick.

Evenals vorig jaar hebben we een opzet gemaakt, waarbij elke leeftijdscategorie zijn/haar steentje bijdraagt:

13.00 – 14.00 uur kangoeroes (met ouders)

14.00 – 15.00 uur D-team met coach(es)

15.00 – 16.00 uur C-team met coach(es)

16.00 – 17.00 uur Senioren en recreanten

Als je de hele middag aanwezig wilt zijn, mag dit natuurlijk altijd! Ook heb je de gelegenheid om een keer een ronde te maken om te zien wat er allemaal “Leeft”.

Het zou fijn zijn als je in korfbaltenue aanwezig bent!

Samen kunnen we deze middag succesvol maken!

Deze week zal er ook nog een huis-aan-huis folder verspreidt worden waarin je nog veel meer kunt lezen over dit evenement!