Ereleden

KV Eymerick heeft een aantal ereleden. Dit zijn:

Marinus van Ganzewinkel †
Hans Keeris †
Hans van der Vorst
Nico Thijs

In Memoriam

Zaterdagavond 9 september ontvingen wij het trieste bericht van het overlijden van Hans Keeris.

Hans is erelid en lid van verdienste van KV Eymerick:

trainer, coach, actief bij de korfbalbond, penningmeester, bestuurslid, fotograaf, contactpersoon voor diverse commissies, lid van diverse commissies, actief bij de organisatie van evenementen en nog veel meer.

Hans was een echt verenigingsmens, een man met het hart op de juiste plaats, een luisterend oor, op de achtergrond zeer actief, hij hoefde niet in de belangstelling te staan, echt een duizendpoot.

Hans we gaan je enorm missen!

Wij wensen zijn vrouw Annette heel veel sterkte toe met dit enorme verlies

Bestuur KV Eymerick

Er zal voor Hans Keeris een herdenkingshoekje ingericht worden in ons clubhuis. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan daar een berichtje achterlaten.
Dit is nog mogelijk op zondag 17 september vanaf 10.00 uur - 11.30 uur.

Ook het KNKV heeft een stukje geplaats over Hans Keeris. Klik hier om dit te lezen.

Gedachtenisprentje:

Woordje van dank

Beste, lieve mensen van K.V. Eymerick,

Ik wil jullie bedanken voor al het ontvangen medeleven met het overlijden van Hans. De kaarten, tekeningen, persoonlijke reacties, bloemen van zowel de jeugd als volwassenen waren hartverwarmend.

Annette Keeris.