Leden van verdienste

KV Eymerick heeft een aantal leden van verdienste. Dit zijn:

Femke Engelen
Marinus van Ganzewinkel †
Toos van Ganzewinkel
Jiska Jansen
Annette Keeris †
Hans Keeris †
Coryta Penning
Joop Penning †
Nico Thijs
Fried Vogels †
Hans van der Vorst
Nicole van der Vorst

In Memoriam

Vrijdagavond 22 maart 2019 ontvingen wij het droevige bericht dat Annette Keeris was overleden.
Annette was evenals haar man, Hans Keeris, nauw betrokken bij de korfbal; de laatste jaren wat meer op de achtergrond maar zij heeft jarenlang gezorgd dat onze welpen iedere zaterdagochtend op jonge leeftijd kennis konden maken met korfbal. Zij ging mee op kamp en was altijd inzetbaar bij tal van jeugdactiviteiten en ook tijdens Koningsdag droeg zij haar steentje bij.

Annette was lid van verdienste en ook vertrouwenspersoon binnen onze korfbalvereniging.

Annette sukkelde al enige tijd met haar gezondheid en ook het overlijden van Hans (1,5 jaar geleden) was een enorm gemis.

Wij koesteren de mooie herinneringen aan Annette en voor ons zijn zij weer voor altijd samen ......

Hieronder het prentje ter nagedachtenis aan Annette Keeris