Twee mooie korfbaldagen met het Nederlands team in Heeze

07 sep 2016

We kunnen terugkijken op 2 geweldig mooie korfbaldagen in Heeze.
Een ontvangst op dinsdag 6 september met een woordje van welkom. Daarna een partijtje Jeu de Boules met de leden van de KBO.
Dit viel zo goed in de smaak dat ze ook woensdag nog een partijtje gespeeld hebben.
Dinsdag alle scholen in Heeze bezocht om de korfbalsport te promoten. Met geweldig veel enthousiame van zowel de leerlingen als de spelers van het Nederlands team werd de korfbalsport beoefend. Dank aan de scholen voor hun medewerking!
Daarna volgde een bezoek aan het college van B&W. Ook zij hebben hun korfbaltalenten laten zien. B&W kreeg een prachtige foto overhandigd van het Nederlands team. Klik hier voor het artikel op Heeze24.

;s-Avonds stond er een onderlinge oefenwedstrijd op het programma van het Nederlands team in sporthal De Pompenmaker. Een mooie partij werd door een groot aantal toeschouwers bekeken. Na afloop was er volop tijd om op de foto's de handtekeningen te gaan verzamelen.

Woensdag hebben onze jeugdleden kunnen lunchen met de wereldkampioenen. Spontane verhalen en lachende gezichtjes. Heel mooi.
's-Middags was er voor de jeugd een clinic. Onder de warme zon en met geregeld een beker ranja werd er goed meegedaan door de jeugd.
Aan het einde nog een waterballonnen gevecht en een ijsje. Wederom was er natuurlijk een moment van handtekeningen verzamelen of de foto's.
Klik hier voor het artikel op Heeze24

We kunnen terugkijken op twee hele mooie dagen. We willen ook IEDEREEN bedanken voor zijn/haar inzet. We hebben SAMEN iets moois neergezet waar we nog heel lang over na kunnen praten. Binnenkort volgen er meer foto's op de website.
Nu op naar ons jubileum op 24 september a.s. We hebben er zin in!