Koningsdag 2018

27 apr 2018

Koningsdag was een zeer geslaagde dag voor de jeugd van Heeze en daarvoor heeft de commissie een hele dikke pluim verdiend. Het is niet alleen die dag zelf maar er zijn ook veel voorbereidingen aan voorafgegaan.
Dit kunnen ze uiteraard ook niet alleen en daarvoor hebben ze vele vrijwilligers nodig voor het verzamelen van materialen, uitzetten van de spellen op het veld en opzetten van het terras.
Het gezamenlijk optrekken met de handboogvereniging en de tennisvereniging was zeer geslaagd en hopelijk doet de jeu-de-boulesvereniging volgend jaar ook mee.
De vrijwilligers die het voor en achter de bar en het terras hebben verzorgd met de nodige drankjes en onze snoep- en ijsverkopers niet te vergeten.
Deze dag hebben de weergoden ook mee gewerkt en alle vrijwilligers (ook via Ricky van Dam van de opleidingen) .

Tot de volgende koningsdag 2019.

Ke en Co.

En we hebben de krant gehaald:

Krantenartikel ED