Grote Clubactie 2017 van start! Verkoop je loten en win een mooie prijs!

20 sep 2017

Afgelopen jaren zijn we als KV Eymerick zeer succesvol geweest met het verkopen van loten met de Grote Clubactie.

Met de verkoop van loten van de Grote Clubactie steun je direct je vereniging. Zo kunnen we extra leuke activiteiten

organiseren tijdens een trainingsweekend, het kamp of  een teamuitje.

Ook in 2017 doet KV Eymerick weer meer aan de Grote Clubactie !

Om dit jaar nog succesvoller te zijn met de verkoop van loten,

hebben we een aantal leuke beloningen voor de actieve loten verkopers.

• De 2 beste lotenverkopers ontvangen een Intertoys cadeaubon twv € 15.00

• Iedere lid dat 10 of meer loten verkoopt ontvangt een “I love Korfbal” T-shirt

Uitleg van de actie

Start actie: Donderdag 21 september 2017.

Op donderdag 21 september worden na de training lotenboekjes uitgereikt. Ben je er niet dan krijg je het boekje later van de coach.

Je mag direct starten met de verkoop. Tip trek je korfbal shirt als je langs de deuren gaat.

Betaling loten: We werken met loten met een eenmalige incassoverkoopmethode: de koper noteert naam- en adresgegevens, aantal loten,

IBAN en handtekening in het verkoopboekje. Jij dient even te controleren of alles ingevuld en geeft de koper het bedankbriefje met een deurzegel.

Inleveren boekjes: Inleveren van de loten boekjes kun je doen op donderdagavond 9 november tijdens de trainingsavond.

Wil je het boekje eerder inleveren of wil je een extra boekjes bel of mail me dan even.

Veel succes,  namens KV Eymerick

Léon Schilders