F1 kampioen veld voorjaar 2019

24 jun 2019

Zaterdag 15 juni was het voor de jongste spelers (F1) van KV Eymerick een belangrijke dag. Bij winst tegen DDW uit Hoge Mierde zouden ze kampioen zijn in hun poule. Dit zou een prachtige prestatie zijn van deze spelers, die dit jaar voor het eerst korfbalwedstrijden zijn gaan spelen. Onder toezicht van veel publiek begonnen de F-jes aan hun wedstrijd en al meteen lieten ze zien dat ze voor de winst gingen.

Er werd snel overgespeeld en hieruit kwamen ook de doelpunten tot stand. De ruststand was dan ook 1-5 in het voordeel van KV Eymerick. Na aanwijzingen van de coach in de rust ging KV Eymerick vrolijk door met scoren. Dit zorgde voor een eindstand van 4-9 op het scorebord en zo werden ze kampioen!

KV Eymerick is dan ook super trots op deze prestatie: PROFICIAT!