Grote clubactie! Wij willen op groen gras spelen!

10 sep 2019

Aan alle leden van KV Eymerick,

Wij willen allemaal op mooi groen gras spelen. Omdat de zomers steeds warmer worden, moet er steeds vaker gesproeid worden. Nico en Hans zorgen hier voor. Nee dit gaat niet met de gieter, maar een hele grote sproeier die meerdere keren per avond verzet wordt. Echter zijn een aantal leidingen aan vervanging toe, maar dit kost een hoop geld.

We doen in 2019 mee aan de Grote Clubactie met als doel: Aanschaf van nieuwe waterleidingen voor de sproeier!

Binnenkort maken wij bekend wat de beloning is voor de verkoop van 10 loten of meer!

Ook maken we bekend wat de beloning (gblgfdsfdsfsd) is voor de 2 die de meeste loten verkopen.

Wist je dat je met de grote clubactie prijzen kunt winnen (zoals  Nintendo Switch, fiets, indoor skydiven, entreekaartjes voor Bobbejaanland en nog veel meer) via de grote clubactie (landelijk). Schrijf je in op https://clubactie.nl/verenigingen_win_acties.html

Uitleg van de actie:

Start actie: Zaterdag 14 september 2019.

Op 14 (zaterdag) of 16 (maandag) september worden na de wedstrijd/ training lotenboekjes uitgereikt. Ben je er niet dan krijg je het boekje later van de coach. Je mag direct starten met de verkoop. Tip, trek je korfbal shirt als je langs de deuren gaat!

Betaling loten: We werken met loten met een eenmalige incassoverkoopmethode: de koper noteert naam- en adresgegevens, aantal loten.

IBAN en handtekening in het verkoopboekje. Jij dient even te controleren of alles ingevuld en geeft de koper het bedankbriefje met een deurzegel.

Inleveren boekjes: Inleveren van de loten boekjes kun je doen op donderdagavond 7 november tijdens de trainingsavond. Wil je het boekje eerder inleveren, dan kan dat bij Hans. Extra boekjes liggen in de kantine en bij Hans.

Veel succes,  namens KV Eymerick

Ruud van den Hove