• Korfbalvereniging Eymerick Heeze

 • Afmelden per einde seizoen

  De technische commissie is alweer bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Binnenkort moeten we bij de Korfbalbond de teams opgeven voor het volgende seizoen, 2023-2024.

  Graag willen we daarom weten of er leden zijn die per ingang van het nieuwe seizoen niet meer willen korfballen bij Eymerick. Of alleen maar trainen, of juist wel wedstrijden gaan spelen. Daarom vragen we ons dit zo snel mogelijk te laten weten, maar uiterlijk op 1 mei 2023. Als er niet verandert, hoef je ook niets te laten weten.

  Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, doe dit dan uiterlijk op 29 juni. Het seizoen eindigt op 30 juni, en anders ben je voor het komende seizoen nog contributie verschuldigd. Opzeggen kan hier: https://www.kveymerick.nl/opzeggen
  Ookal wil je niet meer trainen of wedstrijden spelen, dan kun je toch lid blijven van de vereniging voor onze gezellige activiteiten.

  Een aantal aandachtspunten:

  1. Korfbal is een teamsport! Als je voor een teamsport kiest vinden wij dat je ook de verantwoordelijkheid moet hebben om er te zijn wanneer je team traint of speelt. Alleen met een compleet team kan je samen met trainers en coaches een teamsport goed beoefenen. Dus alleen bij hoge uitzondering afmelden voor trainingen en zeker voor wedstrijden.
  2. De keuze voor wel of niet doorgaan met korfballen geldt voor een heel seizoen, halverwege het seizoen is het in principe niet mogelijk om te stoppen met korfballen, tenzij het echt niet anders kan door bijvoorbeeld ernstige blessures of verhuizing.

  Hopelijk zijn deze verwachtingen duidelijk, voor vragen kun je je altijd wenden tot iemand van de Technische Commissie of het bestuur.