• De c1 van kv Eymerick is kampioen geworden van de veldcompetitie. Het buitenseizoen is in september begonnen en gaat over zes wedstrijden. De eerste wedstrijden werden allemaal met een ruime overwinning afgesloten. In de voorlaatste wedstrijd moest Eymerick het opnemen tegen de nummer twee van de ranglijst, Dkb uit Best.

    In een spannende wedstrijd, waarin de spelers en speelsters uit Heeze flink aan de bak moesten. Door goed en slim samen te spelen werd er uiteindelijk met 7-4 gewonnen. Hierdoor zijn de korfballers niet meer in te halen en is het kampioenschap binnengehaald met een uitstekend doelsaldo van 50 voor en 11 tegen. Een zeer goede prestatie, zeker gezien het feit dat dit team voor het eerst in de c- klasse speelt. Helaas mocht er door Corona geen publiek aanwezig zijn.

    Ben je nieuwsgierig en zou je een keer mee willen komen trainen? Dat kan. Er wordt op maandag en donderdagavond getraind van 18.30 tot 19.30 uur op het korfbalveld aan de Dominee Kremerstraat. Voor meer informatie check de website, www.kveymerick.nl.