• KV Eymerick Heeze
  • Corona regels

Helaas werden we weer geconfronteerd met nieuwe Corona-maatregelen. Deze gelden in ieder geval tot aan de kerstvakantie. Trainingen en wedstrijden mogen doorgaan; helaas zonder publiek. En daar balen we stevig van. Laten we hopen dat in de komende weken de besmettingen zullen dalen, zodat we weer zicht krijgen op een normale competitie. Wij als vereniging moeten zelf zorgdragen voor naleving van de coronaregels. Voor het deelnemen aan trainingen en/of wedstrijden voor 18 jaar en ouder in sporthal de Pompenmaker is het coronatoegangsbewijs, oftewel de QR-code verplicht. Voor meer informatie over corona maatregelen verwijzen wij naar de site van de rijksoverheid.

Hieronder een overzicht van de regels van KV Eymerick:

• Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen.
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
    • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan de sportlocatie.
    • Houd voor en na het sporten 1,5m afstand, schud geen handen.
    • Tijdens het rijden naar uitwedstrijden is het advies om een mondkapje te dragen.
    • De coach checkt voor vertrek de regels van de lokale vereniging. Dit is te vinden in de sportlink app (Wedstrijd details - locatie) of op de website.
    • Aanwezigen van 13 jaar en ouder dragen een mondkapje in de verkeersruimten van onze sporthal.
    • Bij binnenkomst zaal wordt iedereen (18 jaar en ouder) gescand op een geldige QR code en ID.
    • Behandel de controleur met respect, ongeldige QR code of geen ID is geen toegang.
    • Publiek is niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden.
    • De kleedkamers zijn gewoon geopend voor sporters, inclusief de douches.
    • Voor het betreden van de horecaruimte/kantine dient apart een QR code en ID getoond te worden.

Namens het bestuur