• KV Eymerick Heeze
  • Einde van de vakantieperiode

Het einde van de schoolvakanties is in zicht. We kijken weer vooruit naar de komende competitie.

Na een seizoen dat onder invloed van coronamaatregelen er heel anders heeft uitgezien, gaan we weer vol goede moed van start met het komende veldseizoen. Wederom met 3 jeugdteams op zaterdag en 2 seniorenteams op zondag en dinsdag.

We hebben er zin in. Er wordt de komende dagen de laatste hand gelegd aan het trainingsschema en de indeling van de scheidsrechters. Deze komen binnenkort online.

De planning is dat er vanaf donderdag 2 september weer getraind gaat worden door alle teams. De recreanten starten al op maandag 30 augustus. Heb je zin om mee te doen? Dat kan!

Het wedstrijdschema is al vastgesteld voor het KNKV. Voor de A's en Senioren 1 wordt een poging gedaan om de eerste wedstrijd te verzetten i.v.m. afmeldingen. Zodra je weet dat een een keertje niet kunt meedoen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan je coach!

Het rijschema en de indeling voor de bardiensten staan al online onder het menu "programma", die kun je vast in je agenda overnemen.