• Aan alle leden van KV Eymerick,

  Wij willen allemaal op mooi groen gras spelen. Omdat de zomers steeds warmer worden, moet er steeds vaker gesproeid worden. Nico en Hans zorgen hier voor. Nee dit gaat niet met de gieter, maar een hele grote sproeier die  meerdere keren per avond verzet wordt. Echter is de sproei installatie aan vervanging toe. Dit kost een hoop geld.

  We doen in 2010 aan de Grote Clubactie met als doel: Aanschaf van nieuwe waterleidingen voor de sproeier!

  Ook dit jaar hebben we weer een leuke beloning voor iedereen die 10 of meer loten verkoop: Je ontvangt een DINO ei en een UV Pen geheimschrift.

  Ben jij echter één van de 2 beste loten verkopers van de vereniging in 2020, dan kun jij een uur jumpen bij jumpstreet!

 • Uitleg van de actie
  Op maandag 14 september (training) of zaterdag) 19 september (na de wedstrijd) krijg je de lotenboekjes (op naam) uitgereikt. Ben je er niet dan krijg je het boekje later van de coach. Je mag starten vanaf 19 september met de verkoop. Tip, trek je korfbal shirt aan als je langs de deuren gaat!

  Betaling loten
  Loten worden met een eenmalige incassoverkoopmethode: de koper noteert naam- en adresgegevens, aantal loten, IBAN en handtekening in het verkoopboekje. Je dient even te controleren of alles ingevuld en geeft de koper het bedankbriefje met een deurzegel.

 • Nieuw is dat de koper direct via QR code (met mobiel) zich kan registreren, zonder het papieren boekje in te vullen op de volgende manieren:

  1. Print de mail die hebt gekregen uit en laat de koper de QR code scannen.
  2. Neem de brief (die met het boekje kwam) mee en laat de koper de QR code scannen, je naam als verkoper moet ook worden ingevuld.
  3. Print deze webpagina en laat de koper de QR code scannen, je naam als verkoper moet ook worden ingevuld.
  4. Boekje: koper scant de QR code en vul ook de verenigingsnaam (KV Eymerick), en naam verkoper in.
  5. Stuur via whatsapp of mail onderstaande link door: https://lot.clubactie.nl/lot/korfbalvereniging-eymerick/300258
 • Inleveren boekjes
  Inleveren van de loten boekjes kun je doen de in de eerste week van november tijdens de training. Eerder inleveren kan ook bij Hans, kruisboomstraat 18 in Heeze. Extra boekjes liggen in de kantine.

 • Meer informatie over QR code kijk op: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/tips-tricks/

  Veel succes, 

  Namens KV Eymerick,

  Ruud van den Hove

 • Wist je dat je met de grote clubactie prijzen kunt winnen (zoals  Nintendo Switch, fiets, indoor skydiven, entreekaartjes voor Bobbejaanland en nog veel meer) via de grote clubactie (landelijk). Schrijf je in op https://clubactie.nl/verenigingen_win_acties.html