• KV Eymerick Heeze
  • Grote clubactie 2021

Aan alle leden van KV Eymerick,

Mede door de grote clubactie van vorig jaar, hebben we de sproei installatie kunnen vervangen. Het gras ziet er weer heel groen uit: met dank aan Nico!

Dit jaar doen we ook mee aan de grote club actie. We willen graag geld inzamelen om het dak te vervangen (met isolatie) en zonnepanelen. We verbruiken dan minder energie, houden meer geld over en het is goed voor het milieu.

We doen dus in 2021 aan de Grote Clubactie met als doel: Aanschaf van nieuw dak en zonnepanelen!

• Dit jaar doen we het anders dan andere jaren: JE KUNT zelf geld verdienen!

Voor iedereen die 10 of meer loten verkoop ontvangt 50 cent per lot: je ontvangt dus bij 10 loten verkoop dus 5 euro, bij 20 loten 10 euro en bij 30 loten 15 euro! Een leuke aanvulling op je zakgeld of zelf een leuk cadeau kopen!

• Uitleg van de actie

Maandag na de training (11 oktober) kun je het boekje (op naam) en deze brief mee nemen. Ben je er niet, dan kun je het boekje de volgende training ophalen in de kantine. Je mag meteen starten met de verkoop. Tip, trek je korfbal shirt aan als je langs de deuren gaat! Bij verkoop geef je de koper het bedankbriefje met een deurzegel. Extra boekjes liggen in de kantine.

• Betaling loten kan op verschillende manieren:

1 Maak gebruik van het boekje:

De koper noteert naam- en adresgegevens, aantal loten, IBAN en handtekening in het verkoopboekje. Je dient even te controleren of alles is ingevuld. Betaling gaat door middel van een eenmalige incasso.

2 Betaling met mobiel en QR code:

De koper scant de QR code (met mobiel) en vult alles digitaal in (boekje invullen is niet nodig). De koper vult ook jou naam in zodat we kunnen zien hoeveel loten je verkocht hebt.

3 Stuur via whatsapp of mail onderstaande link door:

De koper vult alles digitaal in (inclusief jou naam).

• Inleveren boekjes

Inleveren van de loten boekjes kun je doen de tijdens de trainingen in de week van 15 tot 19 november. Eerder inleveren kan ook bij mij, Saturnus 28 in Heeze.

Veel succes, namens KV Eymerick

Ruud van den Hove