• Korfbalvereniging Eymerick Heeze

 • Korfbal, durf jij het aan?

  Op een prachtig grasveld in de Weibossen in Heeze vind je onze korfbalvereniging Eymerick. We zijn een sportieve vereniging waar plezier en gezelligheid voorop staan.

   

  Korfbal is een gemengde sport en wordt zowel binnen in de zaal als buiten op het veld gespeeld. In de lente en zomer vind je ons in sportpark de Weibossen in onze eigen accommodatie. In de herfst- en wintermaanden trainen en spelen we in sporthal De Pompenmaker en de gymzaal in de Spoorlaan.

   

  Je kunt al vanaf drie jaar lid worden van onze Kangoeroe Klup. Op een speelse manier oefenen de kinderen het vangen, gooien en mikken van de bal. Onze jongste leden trainen iedere zaterdagochtend.

   

  Vanaf 7 jaar kunnen de kinderen competitie gaan spelen. Een korfbalteam bestaat uit 8 spelers; vier meisjes en vier jongens. In de jongste teams wordt nog in kleinere teams (viertallen) gespeeld. Momenteel hebben we bij Eymerick 3 jeugdteams. Zij trainen twee avonden in de week om op zaterdag hun korfbalskills te testen tegen een ander team in de competitie.

   

  Naast de jeugdteams is er één seniorenteam en één midweekteam. Korfballen bij Eymerick is dus voor alle leeftijden!

   

  Naast sportief bezig zijn, vinden we het belangrijk om ook plezier te beleven tussen het sporten door. We zijn een actieve vereniging waar we elkaar ook treffen tijdens andere activiteiten zoals een sinterklaasfeest, een kerstinstuif of een darttoernooi. Eén keer per jaar gaan we op zomerkamp.

   

  Denk je erover om je aan te sluiten bij onze vereniging? Je mag vrijblijvend drie keer mee komen trainen om te proeven van de sport en onze club. Onder het kopje Programma vind je de trainingstijden van onze teams. 

 • Lid worden

  • Om lid te worden vul je onderstaand formulier in.
  • Kijk van te voren even bij contributieopzeggen en AVG privacy beleid over de voorwaarden.
  • Bij aanmelding geef je toestemming aan KV Eymerick om jaarlijks de contributie (door middel van een doorlopende incasso-opdracht) af te schrijven van je bankrekening.
  • Als je geen toestemming wilt geven voor het plaatsen van foto's die betrekking hebben op korfbalactiviteiten (zoals op website of social media), zet dan bij opmerkingen: Ik geef geen toestemming voor plaatsen van mijn foto.
  • Wij als vereniging communiceren veel via de website en bondsapp, hier staan ook de namen van de leden op (voor de team indeling, fluitschema, rijschema, barschema en zaalwacht). Voor vragen, neem contact met ons op.
  • Om aan wedstrijden te kunnen deelnemen, wordt je geregistreerd in sportlink, hiervoor is een recente pasfoto noodzakelijk, deze kun je digitaal opsturen aan secretariaat@kveymerick.nl
  • Wij als vereniging maken gebruik van de KNKV sportlink app. Deze app heeft verschillende functies (o.a. wedstrijd schema). Als je bent aangemeld kun je deze installeren
 • Aanmelden

  Voornaam
  Tussenvoegsel
  Achternaam *
  Geslacht *
  Geboortedatum *
  Competitie
  Straatnaam
  Huisnummer *
  Nummertoevoeging
  Postcode *
  Plaats
  Telefoonnummer
  Mobielnummer
  Email
  Herhaal email
  Iban
  Opmerkingen
  Captcha *
  Velden met een * zijn verplicht!