• Lid worden

• Om lid te worden vul onderstaand formulier in.
    • Kijk van te voren even bij contributie, opzeggen en AVG privacy beleid over de voorwaarden.
    • Bij aanmelding geeft u toestemming aan KV Eymerick om jaarlijks de contributie (door middel van een doorlopende incasso-opdracht) af te schrijven van uw rekening.
    • Indien u geen toestemming wilt geven voor het plaatsen van foto's die betrekking hebben op korfbalactiviteiten (zoals op website of social media), zet dan bij opmerkingen: Ik geef geen toestemming voor plaatsen van mijn foto.
    • Wij als vereniging communiceren veel via de website, hier staan ook de  namen van de leden op (voor de team indeling, fluitschema, rijschema, barschema en zaalwacht). Voor vragen, neem contact met ons op.
    • Om aan wedstrijden deel te kunnen nemen moet je opgevoerd worden in sportlink, hiervoor is een recente pasfoto noodzakelijk, deze kun je digitaal opsturen aan secretariaat@kveymerick.nl
    • Wij als vereniging maken gebruik van de KNKV sportlink app. Deze app heeft verschillende functies (o.a. wedstrijd schema). Als je bent aangemeld kunt u deze installeren
  • Aanmelden

Voornaam
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Straatnaam
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging
    Postcode *
    Mobielnummer
    Herhaal email
    Iban
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!