• KV Eymerick Heeze
  • Maatregelen zaaltrainingen

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Per 6 november zijn er weer aanvullende maatregelen van kracht die betrekking hebben op het coronavirus. Een aantal daarvan hebben consequenties voor ons als binnensportvereniging.

Dit bericht betreft de zaaltrainingen, voor de competitie komen we over een paar weken met een nieuw bericht. Ook omdat er in de tussentijd nog weer een volgende persconferentie is geweest.

Deze links geven de officiële berichtgeving weer van

-        De gemeente Heeze-Leende

-        Het KNKV

-        KNKV - FAQs

Concreet heeft ons bestuur de volgende regels opgesteld:

Senioren en recreanten:

-        Het Coronatoegangsbewijs wordt gescand door een aangewezen persoon (Pim/Carlo); totdat je gescand bent, dien je een mondkapje te dragen.

Jeugdleden:

-        Voor de jeugd onder de 18 jaar is geen Coronatoegangsbewijs nodig.

-        Voor de jeugd van 13 jaar en ouder is een mondkapje verplicht in de “verkeersruimtes”. Dus buiten de zaal.

-        Ouders van jeugdleden verzoeken wij om zoveel mogelijk hun kinderen zelfstandig de sporthal binnen te laten gaan. Als dat niet kan, dan is een mondkapje verplicht gedurende het verblijf in het sportcentrum voor de ouders.