• Korfbalvereniging Eymerick Heeze

 • Sponsors

  Wij zijn onze sponsoren heel dankbaar! 

  Klik op het logo om naar hun website te gaan.

 • Raadhuis Makelaars is een onafhankelijke financiële dienstverlener, daardoor hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen. Op gebied van makelaardij staan onze ervaren gecertificeerde makelaars en taxateurs voor u klaar om uw verkoopopdracht of taxatieaanvraag op een deskundige wijze tot een goed eindresultaat te brengen.

 • Bij Pieter Roefs bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van gras.
  Graszoden, gazon aanleg, graszaden, bemesting, kunstgras en sportveldonderhoud.

 • Truck Support is een bekende speler in de transportbranche. De unieke combinatie van truck- en traileronderhoud én bandenservice in één servicebeurt maakt van Truck Support de innovatieve en betrouwbare onderhoudspartner voor veel transportondernemingen. Maak kennis met een innovatieve totaaloplosser op het gebied van onderhoud voor trucks, trailers en banden. 

 • Bij Willem is een sportwinkel in Asten en hebben vrijwel alle bekende merken. U ontvangt het hele jaar door 10% korting waarvan u 5% schenkt aan uw vereniging. Actie is voor iedereen, u hoeft geen lid te zijn.

 • Berry bikes, dé fietsenwinkel van Valkenswaard, bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Eigenaar Berry Tomassen begon de fietsenwinkel op 1 April 2006 en heeft zijn zaak inmiddels flink uitgebreid. Door de jaren heen is zowel de oppervlakte van de winkel groter geworden als het aantal medewerkers. 

 • Kruysdijk Autoschade is gevestigd in Heeze. Wij zijn een gerenommeerd herstelbedrijf voor autoschade, met daarnaast expertise op het gebied van lakspuiten. In de meeste gevallen zijn wij in staat om schade sneller af te handelen dan onze collega’s en dat tegen een scherpe prijs. Door onze ervaring en slagvaardigheid is uw auto bij ons in goede handen.

 • Erima is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is. Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – Erima-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Erima heeft haar collectie, die verkrijgbaar is bij goed gesorteerde sportspeciaalzaken, altijd op voorraad

 • Hairstylisten Nicole is 30 jaar enthousiast actief in het kappersvak. Na vele jaren als ambulant te hebben gewerkt heb ik nu na vele uren klussen samen met mijn man een geweldige salon aan huis. Heerlijk om thuis te werken. We hebben een gezellige warme sfeer gecreëerd, waar mensen zich op hun gemak voelen. Kom gerust eens langs om het zelf te ervaren.

 • Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van uw bedrijfsprocessen tot doel hebben. Elk kwartaal kunnen Simac'ers hun eigen goede doel aandragen. Uit de aanmeldingen kiezen we er tien die we een financieel steuntje in de rug geven. Deze keer is KV Eymerick gekozen.

 • Voor alle interieurbouw.

 • M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om het aanbrengen van hoofdmaatvoering, detailmaatvoering, voorbereiding op maatvoering door uw eigen organisatie of om het inmeten van een bestaande situatie voor ontwerp of revisie.