• Korfbalvereniging Eymerick Heeze

 • Sponsors

  Wij zijn onze sponsoren heel dankbaar! 

  Klik op het logo om naar hun website te gaan.

 • Raadhuis Makelaars is een onafhankelijke financiële dienstverlener, daardoor hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen. Op gebied van makelaardij staan onze ervaren gecertificeerde makelaars en taxateurs voor u klaar om uw verkoopopdracht of taxatieaanvraag op een deskundige wijze tot een goed eindresultaat te brengen.

 • Bij Pieter Roefs bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van gras.
  Graszoden, gazon aanleg, graszaden, bemesting, kunstgras en sportveldonderhoud.

 • Truck Support is een bekende speler in de transportbranche. De unieke combinatie van truck- en traileronderhoud én bandenservice in één servicebeurt maakt van Truck Support de innovatieve en betrouwbare onderhoudspartner voor veel transportondernemingen. Maak kennis met een innovatieve totaaloplosser op het gebied van onderhoud voor trucks, trailers en banden. 

 • Bij Willem is een sportwinkel in Asten en hebben vrijwel alle bekende merken. U ontvangt het hele jaar door 10% korting waarvan u 5% schenkt aan uw vereniging. Actie is voor iedereen, u hoeft geen lid te zijn.

 • Berry bikes, dé fietsenwinkel van Valkenswaard, bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar. Eigenaar Berry Tomassen begon de fietsenwinkel op 1 April 2006 en heeft zijn zaak inmiddels flink uitgebreid. Door de jaren heen is zowel de oppervlakte van de winkel groter geworden als het aantal medewerkers. 

 • Kruysdijk Autoschade is gevestigd in Heeze. Wij zijn een gerenommeerd herstelbedrijf voor autoschade, met daarnaast expertise op het gebied van lakspuiten. In de meeste gevallen zijn wij in staat om schade sneller af te handelen dan onze collega’s en dat tegen een scherpe prijs. Door onze ervaring en slagvaardigheid is uw auto bij ons in goede handen.

 • Erima is een authentiek Duits sportmerk met een rijke traditie dat al meer dan honderd jaar op de markt is. Of het nu gaat om teams, individuele sporters of recreanten – Erima-producten staan voor design, functionaliteit en kwaliteit. Erima heeft haar collectie, die verkrijgbaar is bij goed gesorteerde sportspeciaalzaken, altijd op voorraad

 • Albert Heijn Boonaerts
  Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: SAMEN BETER ETEN BEREIKBAAR MAKEN. VOOR IEDEREEN.

 • Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van uw bedrijfsprocessen tot doel hebben. Elk kwartaal kunnen Simac'ers hun eigen goede doel aandragen. Uit de aanmeldingen kiezen we er tien die we een financieel steuntje in de rug geven. Deze keer is KV Eymerick gekozen.

 • Bent u op zoek naar een gerenommeerd dakdekkersbedrijf? Wilt u uw dak laten vervangen, een dakkapel laten plaatsen of wilt u in zonnepanelen investeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn v.d. Hurk & Doezé, hét dakdekkersbedrijf in Heeze voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Met specialisaties op het gebied van dakconstructies en het vakkundig aanbrengen van dakpannen, zijn wij de juiste dakspecialist voor al uw dakwerken.

 • M&L maatvoeren en landmeten is een professionele, zelfstandige organisatie met heel Nederland als werkgebied. Wij weten hoe belangrijk werk op maat voor u is. Kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om het aanbrengen van hoofdmaatvoering, detailmaatvoering, voorbereiding op maatvoering door uw eigen organisatie of om het inmeten van een bestaande situatie voor ontwerp of revisie.

 • JIMMY’S heeft behalve de lekkerste friet en snacks nog veel meer in huis! Naast onze mooie frietwagen beschikken wij ook over de lekkernijen waarmee wij ook te boeken zijn op alle evenementen! Wij komen met onze moderne en geheel vernieuwde snackwagen altijd ruim 30 minuten voor afgesproken tijd voorrijden en maken de frietkraam klaar voor de hongerige gasten. 

 • PLINQ is een volledig zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Wij leveren al bijna 20 jaar diensten zoals internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen. Al onze diensten leveren wij volledig vanuit eigen huis. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en bieden wij onze klanten maximale keuzevrijheid.

 • Glasvezel van HSLnet
  Als lokale coöperatie hebben wij een eigen glasvezelnetwerk aangelegd binnen de gemeente Heeze-Leende. We zijn hiermee eigenaar van het netwerk, maar leveren zelf geen diensten, zoals televisie, internet en telefoon, via dit netwerk. Hiervoor werken wij samen met een groep providers die deze diensten leveren over ons netwerk. Bij hen sluit je een abonnement af om van je glasvezelaansluiting gebruik te maken.

 • WIVO, opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van gras, beregening, pomptechniek, watertechniek, tuinmachines en nog veel meer producten voor de doe-het-zelver en de professional.