• KV Eymerick Heeze
  • Stem op Eymerick bij Rabo clubsupport 2021

Beste Leden,

Onze betalingen lopen via de Rabobank.

Jaarlijks organiseerd de Rabobank Rabo clubsupport.

Iedereen die een bankrekening heeft bij de rabobank kan op ons stemmen.

Hoe meer stemmen, hoe meer geld KV Eymerick krijgt van de Rabobank:

Stem via deze link om direct te stemmen of zoek op de Rabobank website naar Rabo clubsupport en selecteer KV Eymerick.

• Over Rabo clubsupport

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Rabobank is als coöperatie ánders dan andere banken. Wij hebben geen aandeelhouders, maar leden. En in plaats van dividend te betalen aan aandeelhouders, investeren we een deel van onze winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen, bijvoorbeeld om muziekinstrumenten te kopen of speelvelden aan te leggen. Want we willen graag dat zoveel mogelijk kinderen kunnen meedoen en zich ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport