• In de maanden mei en juni zal er door de jeugdteams weer getraind gaan worden. De trainingen zijn aangepast en vooral bedoeld om weer lekker sportief bezig te zijn. Er worden geen wedstrijden meer gespeeld tot aan de zomervakantie. Er zal per team één trainingsmoment per week zijn, vanwege beperkte inzetbaarheid van trainers en ter gewenning van iedereen hoe om te gaan met de nieuwe richtlijnen.

Het plan staat hieronder (klik op de pdf's). Lees dit goed door! Alle leden hebben ook een mail gekregen.

We zijn ons ervan bewust dat we niet zomaar aan de gang kunnen gaan alsof er niets gebeurd is. Het zal niet makkelijk zijn, voor iedereen vergt dit aanpassingen. Toch gaan we er alles aan doen om nog twee maanden verantwoord te kunnen sporten met elkaar.

Als je nog vragen hebt, wend je dan tot één van de bestuursleden. We zien jullie graag binnenkort weer op het korfbalveld!

Wie

MS + ?

Coördinator

JJ

Aanwezig om kinderen te ontvangen en uit te zwaaien, toiletbezoek bij hoge nood mogelijk maken, desinfectiemateriaal op te ruimen, hesjes uit te wassen.

• KV Eymerick protocol

• KNKV protocol