• Beste leden,

We hebben allemaal nog last van de Corona-perikelen, het halve korfbalseizoen is jammer genoeg komen te vervallen. Toch zijn er lichtpuntjes: de trainingen zijn in aangepaste vorm hervat en we mogen ook weer met meerdere mensen samenkomen.
    Onder het thema "Zien we elkaar weer eens?" willen we het seizoen op ontspannen manier afsluiten en even bijkletsen met elkaar. Dit willen we doen op zondagmiddag 5 juli. Zie bijgaande uitnodiging. Ook gezinsleden mogen meekomen, van hen vragen we een bijdrage, te voldoen bij aankomst.Omdat we de drankvoorraad hebben verkocht en geschonken aan de voedselbank, zullen er opnieuw inkopen gedaan worden. Hierom hebben we een inschatting van het aantal aanwezigen nodig. Meld je daarom even aan, graag uiterlijk 25 juni. Wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer te zien en te spreken. Wie gaat er met de wisselbeker van het koppelschieten naar huis?

Hans, Janneke, Jiska, Pieter, Ruud